Anak Puteri Diana Kawin, apa kaitan dengan kita?

Sibuk dan kecoh sana sini orang cerita pasal anak Puteri Diana kahwin. Siap , ada televisyen nak buat siaran langsung, nak tunjukkan betapa wedding of the year perkahwinannya ini.


Masaalahnya,apa kaitan dengan kita semua?. Kenapa kita nak juga tumpang semangkuk teruja nak tengok. kononnya perkahwinan ini hebat, meriah, agung dan apa apa lagi. Bukanlah salah nak tengok benda benda ni semua, tapi tapi tak perlulah sampai teruja sangat sampai nak buat siaran langsung kat TV. Ada kepentingan kepada masyarakat ke?.  

Nanti, bila dah siap kawin nanti anak puteri Diana ni, pasti ada yang letak dalam wall facebook punya..Tak percaya tunggulah. Kemudian dalam blog semua akan tulis benda ni. Percayalah...







3 comments:

Post a Comment

Apesal